wróc na stronę główna symulatora

Czy możliwy jest taki sposób zarabiania pieniędzy?
Ostatnio dostałem takiego maila
malaria11

Kapitał: 13 308 PLN
Od: 5 październik 2008

post 14 lipiec 2010, 18:50
Post #1
Uwierz w to i proszę przeczytaj tę stronę uważnie !!
15 000 zł W MIESIĄC
Ten e-mail zarobi dla Ciebie 15 000 zł w okrągły miesiąc,
kasując go wyrzucasz 15 000.

Sposób na NAJTAŃSZĄ, NAJSZYBSZĄ I NAJPROSTSZĄ drogę do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim KRÓTKIM czasie.

Przeczytaj tą stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz !! Nie zmarnuj swojej szansy!!
Nie wierzysz? To oczywiste, bo kto da 15 000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł, po drugie potrzebujesz troszkę pracy – dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro !)
Zarobisz jak każdy kto bierze w tym udział ok. 15 000 zł w okrągły miesiąc (niektórzy zarobili 25 435 zł w miesiąc, bo poświęcili 3 godzinki, a nie 30 minut). Opłacało się :))
Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki – najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy… i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie !

Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut, żeby spokojnie o tym przeczytać, zapisz tę stronę i wróć, kiedy będziesz mieć czas :)  

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie „wyrzucisz” tyle forsy (co miesiąc 15 000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie…. A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi zszokowali się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu: „wejdźcie w to”. Wiadomo – nawet znajomi czasem są nieufni. He he, teraz się z tego śmieję. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym, gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto. A moje konto wciąż rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu kto wysłał mi tę wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję, że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze!! Kiedy pomyśle w tył do wszystkich takich prostych ofert, które kasowałem nawet ich nie czytając to aż przechodzi mi dreszcz, ponieważ teraz wiem jak blisko byłem, żeby skasować i tego.
Chcesz wiedzieć co było w tym mailu? Czytaj dalej a wszystko się wyjaśni!

Biznes plan, który chce Ci przedstawić działa perfekcyjnie przez cały czas. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem.
Ktokolwiek kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!
To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim KRÓTKIM czasie.
Wiem, że to musi brzmieć jak oburzające a zarazem śmieszne stwierdzenie, szczególnie jeśli nigdy nie miałeś(aś) styku z taką ilością pieniędzy wcześniej, ale proszę, uwierz mi (jak mi nie chcesz uwierzyć to uwierz Robertowi T. Kiyosaki), ten biznes może działać jak nic co wcześniej w Twoim życiu! Przy następnych krokach planu napisanego poniżej i przez kilka krótkich tygodni Twojego życia przejdziesz totalną transformacje! Proszę, nie pozwól, aby Twoja pierwsza sceptyczna myśl do tego planu zdruzgotała Twoja finansowa przyszłość!

Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie)
- I około 20 – 30 minut Twojego czasu jednorazowo !

Więc zacznijmy! Po prostu rób to, co jest we wskazówkach a później... przygotuj się na WIELKI napływ gotówki w ciągu 30 dni!

KROK 1

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 zł. Jak mówi Robert T. Kiyosaki: "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi!! 
Tak więc przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej"

CHCE, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM !!

To naprawdę proste!! Gdy wyślesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć :)
Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści!! Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy :)
PAMIĘTAJ !!! Wpłać 5 zł na konto nr 1 i jako nazwę odbiorcy wpisz „xxx” ze względu na ochronę danych – przecież jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą !

KROK 2

Gdy już przelałeś 5zł na konto znajdujące się na 1 miejscu listy (wraz z tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopie tej strony (tekstu na niej zawartego), później skasować konto nr 1, a na dole (na 5 miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM(A) NA TYM STRACISZ (czytaj dalej). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY(A) !!
Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z Twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www - tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić !)

POTRZEBUJESZ DOWODÓW?? Tutaj są przykładowe 3 osoby. Oczywiście NIE są to wszystkie osoby, które brały udział zadowolonych tym programie zadowolonych któŸe zainwestowały nic innego jak 5 zł zadowolonych 30 minut swojego czasu.

”Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135 zł też mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!!:))”

Tomasz Watorek , Warszawa

”Część. Tu Justyna! No cóż - co mogę powiedzieć? DZIEKUJE BARDZO BARDZO BARDZOOO MOCNO:))))) wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu!:)) było tam 15 000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko?:)) przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego wiecej:)))) Dziękuję jeszcze raz!!!!”

Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

”Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdziłem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15 000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuję !!!”

Marcin Koszty, Białystok

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili - czytał to i się zastanawiał.

JEDNO SLOWO WYTLUMACZENIA! Nie bądź za bardzo chciwy, aby dać swój numer konta na pozycje 1, żeby szybciej zarobić! TO NIE DZIAŁA W TEN SPOSÓB! Jeśli zrobisz to, to po prostu zmniejszysz ilość ludzi, którzy zainwestują na Twoją korzyść. Bo gdy jesteś na pozycji 5, wtedy będzie dosłownie KILKA TYSIĘCY ludzi, którzy otrzymają maila i wyślą 5 zł na Twoje konto, gdy dostaniesz się już na 1 miejsce listy. A gdy będziesz na 1 miejscu szybko znikniesz z tej listy!
Popatrz: gdy jesteś teraz na 1 miejscu i wyślesz do 40 osób tego maila to tylko te 40 osób będzie o tym wiedziało.
A teraz troszkę matematyki:

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się, że 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5 % z 40 = 5). Ale tym razem Twój numer konta przesunie się na 4 pozycję. W ten czas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40).

Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12,5 % z 200 = 25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podnoszą Twój numer konta na 3 pozycję.

Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, że udzieli się 125 osób (12,5% z 1 000 = 125), więc dalsze 5 000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycję w liście.

A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udzielą (12,5 % z 5 000 = 625), więc kolejne 25 000 osób (625 x 40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!!!

I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, że 3 125 z nich odpowie (12,5 % z 25 000 = 3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu !!! Więc dostaniesz 15 625 złotych !!! (3125 x 5 zł).

Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze ! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysyłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś(aś) !!!!

Jeśli zdecydujesz nie wziąć korzyści z życia - tej szansy zmiany na lepsze, to chce abyś wiedział(a), że szczerze będę szanować Twoja decyzje i zrozumiem, że miałeś(aś) swoje powody. Zatem życzę Ci szczęścia w przyszłości. Jakkolwiek, pamiętaj - życie jest krótkie !! Warto z niego korzystać. Ja jestem dumny z tego, że mogę powiedzieć, iż jestem spokojny o moją finansowa przyszłość.

Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeśli się nie zdecydowałeś(aś) jeszcze, nie wyrzucaj tego e-maila. DOBRZE CI RADZĘ!!!

A oto obecna lista :

1. Nr konta: 21 1940 1076 4774 0350 0000 0000
2. Nr konta: 77 1050 1979 1000 0090 4012 4506
3. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1298 8010 0051
4. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1207 5170 0002

5.Nr konta 17 1140 2004 0000 3402 6049 8696

Osoby, które będą oszukiwały tzn. nie wpłacały 5 złotych, a wpisywały swoje numery kont będą ujawnione!
Bardzo proszę podejść do sprawy poważnie i uczciwie, w końcu 5 zł. To żaden majątek, a w zamian można naprawdę wiele zyskać!
Gdyby każdy, kto czyta to ogłoszenie wpłacił w/w kwotę to rezultat jest prosty do obliczenia, będzie szczęśliwym posiadaczem pokaźnej sumki.
Miłej zabawy. Uczciwość to sens tej zabawy!
User is offline PM
  Quote Post
Reply to this topicStart new topic
Odpowiedzi(1 - 9)
ResellAds

Kapitał: 100 000 PLN
Od: 1 styczeń 2006

post 14 lipiec 2010, 18:50
Post #

Quote Post
st.74Q8

Kapitał: 747 474 000 PLN
Od: 25 marzec 2008

post 26 lipiec 2010, 18:05
Post #2
HEHEHE DOBRE
User is offline PM
  Quote Post
rogue1982

Kapitał: 10 806 PLN
Od: 16 lipiec 2010

post 26 lipiec 2010, 19:08
Post #3
takie posty sprawiają, ze trace nadzieje na poprawe obecnego stanu resell.pl

bo w koncu, ten post powinien byc usuniety godzine po opublikowaniu

gdzie sa admini
User is offline PM
  Quote Post
Refleks32

Kapitał: 17 633 PLN
Od: 18 luty 2010

post 27 lipiec 2010, 14:30
Post #4
Jest taka możliwość zarobienia w ten sposób pod warunkiem że jesteś na szczycie tej piramidy finansowej ale dla mnie to zawsze będzie naciąganie ludzi bo nikt nie jest w stanie tak pomnożyć 5 zł żeby każdy zarobił 15000 zł w miesiąc
User is offline PM
  Quote Post
Kuri01

Kapitał: 26 635 PLN
Od: 26 lipiec 2010

post 27 lipiec 2010, 14:30
Post #5
zajebiste ale jeżeli 100 osób jednego dnia tak zrobi "później skasować konto nr 1, a na dole (na 5 miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu" to na którym miejscu ja będe?????
User is offline PM
  Quote Post
rogue1982

post 27 lipiec 2010, 14:56
Post #6
Piramidy finansowe są NIELEGALNE
User is offline PM
  Quote Post
Refleks32

Kapitał: 17 633 PLN
Od: 18 luty 2010

post 27 lipiec 2010, 15:26
Post #7
Nie wiem jak to wygląda dokładnie ze strony prawa czy to legalne czy nie ale napewno osóba która zapoczątkowała to jest nie moralna bo jest to okradanie ludzi i mam takie pytanie jak myślicie do kogo należy pięć pierwszych numerów kont ( w pierwszej wersi tego)? Ja się domyślam że do osoby która zaczęła ta zabawę
User is offline PM
  Quote Post
rogue1982

post 27 lipiec 2010, 23:07
Post #8
prośba do admina o usunięcie tego tematu

powód: naciąganie ludzi

jeśli chcecie, poprzyjcie prośbę (trzymajmy forum czyste)
User is offline PM
  Quote Post
Kuri01

post 28 lipiec 2010, 20:24
Post #9
Popieram. Naciąga ludzi na pieniądz zróbcie cos, bo ten symulator juz umiera.

Admin istniejesz wgl??????????
User is offline PM
  Quote Post
Kuri01

post 6 sierpień 2010, 17:44
Post #10
Piramida finansowa lub Schemat Ponziego (nazwana tak od Charlesa Ponziego); określana także jako sprzedaż lawinowa. Struktura finansowa, wzorowana na marketingu wielopoziomowym i często z nim mylona.

Piramida finansowa ma pozornie identyczną strukturę co piramida sprzedaży. Zyski węzła nie pochodzą jednak ze sprzedaży towarów lub usług, a praktycznie w całości z wpłat wpisowego wnoszonego przez nowych członków struktury, pozyskanych przez węzeł i węzły potomne. Na piramidzie finansowej zyskują tylko osoby, które znajdują się u jej szczytu i wystarczająco wcześnie do niej dołączyły. Olbrzymia większość uczestników piramidy na niej traci.

W Polsce wiele szkód wyrządziły piramidy finansowe Skyline (nie mylić z amerykańską organizacją kościelną o tej samej nazwie), Tytan i ich pochodne.

W większości krajów świata, w tym w większości krajów Unii Europejskiej, sprzedaż lawinowa jest nielegalna. W Polsce organizowanie bądź kierowanie systemem sprzedaży lawinowej jest czynem nieuczciwej konkurencji zagrożonym karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Piramida_finansowa
User is offline PM
  Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych: